Social 25 August 2013 16:43
Afla care va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea se va mentine calduroasa in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Local in Carpatii Orientali si Meridionali si pe arii mai restranse in sudul, centrul si estul tarii vor fi averse si descarcari electrice, in timp ce in restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 33 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime in general intre 12 si 20 de grade.

La Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare seara si noaptea, cand vor fi conditii de ploaie de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

La munte

Cerul va fi temporar noros si vor fi averse si descarcari electrice local in Carpatii Orientali si Meridionali si izolat in restul zonei montane. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.

La mare

Vremea va fi usor instabila si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime intre 21 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.

  • Duminica
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales pe parcursul zilei. Se vor semnala averse si descarcari electrice local in zonele de munte, pe arii mai restranse in jumatatea estica a tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 33 de grade, iar cele minime in general intre 12 si 20 de grade.

La munte

Vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si local se semnala averse posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

La mare

Vremea va fi usor instabila si in racire usoara. Cerul va fi variabil, si pe arii restranse, vor fi averse slabe insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat . Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 20 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.