Social 25 August 2013 11:31
Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor, a declarat, joi, ca se va ocupa personal, ca jurist, de "cazul de malpraxis" de care ii acuza pe medicii turci de la primul spital in care a fost tratat Florin Cioaba, sustinand ca acestia i-ar fi facut tatalui sau "analize invazive".

Dorin Cioaba a declarat corespondentului MEDIAFAX ca el va fi cel care se va ocupa de cazul in care ii acuza de malpraxis pe medicii de la primul spital din Turcia in care a fost tratat tatal sau.

"Eu cred ca ceea ce s-a facut la primul spital din Turcia a fost malpraxis. Eu sunt jurist si o sa ma ocup personal de acest caz. O sa cer opinia si altor specialisti. Nu vreau sa solicit bani, ci sa nu mai treaca altii prin ceea ce trecem noi", a spus Dorin Cioaba.

Acesta a adaugat ca la spitalul Anadolu din Antalya "prioritari au fost banii".

Potrivit lui Dorin Cioaba, greseala a constat in faptul ca medicii de la spitalul Anadolu din Antalya l-au supus pe tatal sau unei coronografii, "o analiza invaziva de care nu a fost nevoie".

"Daca nu se facea coronografia, tata era acasa acum, viu. Asta a spus si domnul doctor Bradisteanu. Ca starea tatalui meu nu permitea interventia atunci", a afirmat Dorin Cioaba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.