Sicriul cu trupul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, va ajunge in tara marti seara, cu o cursa de linie a Turkish Airlines, care va ateriza pe Aeroportul "Henri Coanda" la ora 20.50.

Inmomantarea urmand sa aiba loc, cel mai probabil, sambata, a declarat, marti dimineata, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Cioaba, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor.

Fiul cel mare al autointitulatului rege al romilor a declarat, marti dimineata, ca tatal sau avea asigurare medicala, insa initial aceasta nu a putut fi pusa la dispozitia spitalului din Antalya pentru ca in Romania au fost zile libere, insa situatia s-a rezolvat, fiind indeplinite acum toate formalitatile de catre unitatea medicala.

De asemenea, el a mai spus ca medicii "si-au dat tot interesul" pentru a-i salva tatal si ca acestia au fost in permanenta langa familia sa.

"In Romania au fost zile libere si nu am putut lua legatura pentru a ne pune la dispozitie asigurarea de sanatate. Imediat ce am avut-o, am adus-o la spital si imediat s-au intocmit formalitatile si in cel mai scurt timp trupul tatalui meu va fi transportat la avion. S-au vehiculat anumite sume de bani cerute de spital, dar a fost lipsa de informatie si de dialog intre noi si spital, am avut tot felul de translatori care n-au transmis ce trebuia. Spitalul a facut tot ce trebuia, au fost langa noi tot timpul si si-au dat tot interesul sa-l salveze pe tata. Au plans cu noi, s-au rugat cu noi si au dat sange pentru tatal meu", a declarat Dorin Cioaba.

El a mai sustinut ca pana acum familia sa a platit spitalului "in jur de 15.000 de dolari".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.