Dorin, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, a declarat luni ca nu a cerut bani statului roman pentru achitarea facturii de spitalizare a tatalui sau de la spitalul din Turcia, ci sprijin consular pentru intocmirea actelor, pe care pana acum nu l-a primit.

El a precizat ca nu a spus ca nu isi poate permite achitarea facturii, ci ca i se pare o suma exagerata pentru o interventie nereusita, considerand ca motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea suma este faptul ca "pacientul este regele romilor".

"Noi nu am zis ca nu ne putem permite, am zis ca 350.000 euro este o suma foarte mare pentru o interventie nereusita. Acum spitalul ne-a spus ca poate nu o sa fie suma aceea. Nu am cerut ajutor statului, e o confuzie ceea ce se discuta pe la televiziuni. Daca consululul nu vine aici, inseamna ca Ministerul de Externe nu apara si interesele romilor", a declarat Dorin Cioaba.

"Suma aceea este doar pentru ca pacientul este regele romilor. Noi ne vom achita toate datoriile, trebuie sa il aducem in tara, fara ajutorul consulatului. Am discutat cu o firma", a precizat el la B1 TV.

"Am vorbit la telefon cu consululul, care a zis ca nu are ce sa faca, sa ne platim datoriile. Am fost pasati de la unii la altii. Pana la urma se va rezolva situatia, noi aici suntem 100 de persoane," a explicat Dorin Cioaba.

El a precizat si ca tatal sau are asigurare de sanatate in Romania si asteapta sa se clarifice aceasta situatie.

"Acum este vorba de o santajare - 'daca vreti trupul lui, dati cat vrem noi', ceea ce mi se pare ceva penal", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.