Doua dintre accidente s-au produs in judetul Constanta, unul in Mures iar altul in Bistrita.

Doi tineri au murit si alti patru au fost raniti, duminica dimneata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe DN 17 D in localitatea Feldru, judetul Bistrita-Nasaud, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita, Marius Rus, a informat, printr-un comunicat, ca accidentul s-a petrecut in jurul orei 5.00 pe DN 17 D, in localitatea Feldru.

"Un autoturism a parasit partea carosabila, a lovit un gard de beton, dupa care s-a rasturnat pe partea stanga. La fata locului, salvatorii au constatat ca, in momentul producerii accidentului, in autoturismul implicat se aflau sase tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 28 de ani. Pentru doi dintre pasageri, o tanara de 17 ani si un barbat de 25 de ani, au fost initiate si derulate masurile de resuscitare cardio-respiratorie conform protocoalelor in vigoare, dar in ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, functiile vitale nu au fost reluate, fiind declarati decedati", a declarat Marius Rus.

O adolescenta de 16 ani aflata si ea in masina care s-a rasturnat a fost transportata la Spitalul Orasenesc Nasaud.

"Interventia a fost extrem de dificila din cauza faptului ca autoturismul a fost avariat in proportie insemnata, mai ales in partea stanga fata, in urma coliziunii cu gardul de beton", a mai spus Marius Rus.

Trei tineri din judetul Constanta, cu varste cuprinse intre 19 si 35 de ani, mergeau de la discoteca inspre casa. Potrivit martorilor, soferul a pierdut controlul volanului, iar masina s-a oprit intr-un copac de pe marginea drumului.

Tot in judetul Constanta, o persoana a fost prinsa intre fiarele contorsionate ale masinii, in urma unui impact cu un alt autoturism, scrie realitatea.ro.

Un alt accident grav s-a produs in aceasta dimineata pe DN 15, in judetul Mures. O duba care transporta marfa nu a acordat prioritate si s-a ciocnit cu doua masini care circulau regulamentar. Trei persoane au murit pe loc, iar o alta se zbate intre viata si moarte la Spitalul din Targu Mures.

Citeste si:
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc
Tragedie în Italia. Un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.