Social 18 August 2013 16:09
Afla care va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Valorile termice, in crestere usoara fata de ziua precedenta, vor caracteriza o vreme calduroasa in vestul si in sudul teritoriului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa-amiaza in zona de munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla in general moderat in regiunile sud-estice si la munte si slab in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24...25 de grade in nordul extrem al Moldovei si 32...33 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 11 si 22 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 7 grade.

In Capitala

Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

La munte

Cerul va fi variabil cu unele innorari dupa-amiaza cand izolat vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de ziua precedenta.

La mare

Vremea va fi predominant frumoasa si relativ normala termic, cu cerul mai mult senin. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.

  • Duminica
Vremea va deveni calduroasa in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea si doar izolat, dupa-amiaza, in zona de munte vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 de grade in estul Transilvaniei si 34 de grade in Banat si Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa 12 si 23 de grade, mai coborate in depresiuni, spre 8 grade.
Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

La munte

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil si doar izolat, dupa-amiaza, vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa, cu cerul variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.