Trei femei au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc joi, in apartamentul unui bloc de pe strada Hrisovului din Capitala, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Explozia s-a produs in jurul orei 15.30, intr-un apartament de la ultimul nivel al unui bloc cu patru etaje, situat pe strada Hrisovului, in cartierul Damaroaia din Capitala, fiind urmata de un incendiu, care a fost stins pana la venirea pompierilor la fata locului, a precizat Daniel Vasile.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a spus ca in urma incendiului au fost ranite trei femei. Una dintre acestea are arsuri pe brate, o alta are plagi produse, cel mai probabil, de cioburi si o a treia a fost gasita in stare de inconstienta, aceasta lesinand in momentul deflagratiei.

Din primele investigatii rezulta ca explozia s-ar fi produs de la o butelie, a mai spus Daniel Vasile, precizand ca sunt luate in calcul si alte posibile cauze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.