Peste 150 de persoane semnalate ca fiind disparute sau date in urmarire la nivel national, dintre care 33 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, au fost gasite de politisti in ultima saptamana, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.

Astfel, in perioada 2 - 8 august, politistii structurilor de investigatii criminale din intreaga tara au depistat 110 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 76 de minori, se precizeaza intr-un comunicat remis MEDIAFAX, sambata, de IGPR.

Potrivit MEDIAFAX, in acelasi interval, politistii au gasit peste 40 de persoane urmarite, dintre care 33 aveau mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, sase erau cautate pentru a fi arestate preventiv, iar pe numele a doua persoane erau emise mandate europene de arestare.

Printre urmaritii care au fost prinsi se numara un barbat de 41 de ani din Suceava, dat in urmarire din 14 noiembrie 2012, dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru lovituri cauzatoare de moarte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.