Doi barbati cu handicap, in scaune cu rotile, au venit luni la sediul DNA pentru a cere eliberarea lui Gigi Becali, aratand ca, inainte de a fi incarcerat, omul de afaceri le asigura lunar aproximativ 250-300 de euro, iar acum nu mai au de unde sa ia bani pentru a-si intretine familiile, informeaza Mediafax.

Unul dintre protestatari, Costi Anghel, a declarat ca are 54 de ani si a ramas infirm de aproape opt ani, iar de mai bine de cinci ani, George Becali l-a ajutat financiar si i-a asigurat un venit lunar de aproximativ 250-300 de euro. El a precizat ca are trei copii, pe care dupa incarcerarea lui Gigi Becali nu-i mai poate intretine asa cum o facea inainte.

Celalalt barbat, Marian Caraliu, in varsta de 45 de ani, a spus ca este infirm de 12 ani si era ajutat de Gigi Becali tot de aproximativ cinci ani. Acesta a aratat ca cere institutiilor statului sa-l puna liber pe cel care i-a asigurat un trai de viata mai bun in ultimii ani, prin asigurarea unui venit lunar de aproximativ 250-300 de euro pentru cei doi copii ai sai.

Cei doi barbati au fost adusi de insotitori si se manifesta pasnic in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), scrie romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.