Oana Albu a decedat la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce pret de o saptamana s-a luptat pentru viata ei.

Tanara, de 20 de ani, suferise arsuri pe 70% din suprafata corpului ca urmare a unui incident de pe 19 iulie.

Gabriel Albu, sotul canotoarei, s-a cinstit cu cateva beri, dupa care s-a certat cu nevasta pe aceasta tema. Barbatul a amenintat-o pe sotie ca va da foc la casa, dupa care a luat o canistra de benzina, pe care o folosea pentru scuter, a stropit-o pe femeie si a aprins o bricheta, scrie gandul.info.

Dupa ce tanara de 20 de ani a fost incendiata, casa in care se aflau cei doi a ars pana aproape de temelii, scrie realitatea.net.

Sotul canotoarei se afla momentan in arest dar nu recunoaste faptele imputate de procurori. Prezent ieri la Curtea de Apel Iasi, acolo unde magistratii au judecat recursul la arestarea preventiva emisa de prima instanta, Gabriel Albu (23 de ani) a avut ultimul cuvant inainte de incheierea sedintei si a implorat instanta sa-l lase sa plece acasa.

„Daca-i turnam benzina in cap, nu luau foc si fata si parul? Daca soacra a auzit, de ce nu a venit sa opreasca incidentul? V-as ruga din suflet sa fiu judecat in libertate“, le-a spus judecatorilor Gabriel Albu. Rugamintea acestuia nu a fost ascultata de magistrati, care i-au respins recursul ca fiind nefondat.

Gabriel Albu este cercetat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi pentru tentativa la omor deosebit de grav si distrugere prin incendiere,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.