Soferii din Capitala au fost supravegheati in trafic cu autospeciale neinscriptionate si motociclete de catre politistii de la Brigada Rutiera, care in urma actiunii au retinut opt permise de conducere si au amendat 71 de conducatori auto.

Brigada Rutiera a Capitalei a avut in trafic, in cursul acestei saptamani, echipe formate din autospeciale neinscriptionate si motociclete, "pentru a-i depista si sanctiona pe acei conducatori auto care respecta normele rutiere doar atunci cand observa echipajele inscriptionate ale politiei", se arata intr-un comunicat de presa al institutieim, preluat de MEDIAFAX.

In urma actiunii au fost sanctionati 71 de soferi, au fost retinute opt permise de conducere in vederea suspendarii si a fost intocmit un dosar de cercetare penala. Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale a depasit suma de 19.000 de lei.

Brigada Rutiera mentioneaza ca astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare.

"Intr-o mare proportie accidentul de circulatie este urmarea erorii umane, cauzata de un anume tip de comportament la volan. Atitudini inadecvate duc de regula la nenorociri pe drumurile publice, care de cele mai multe ori nu sunt intamplatoare, pentru ca la volan si cu piciorul pe pedala de acceleratie, unii soferi isi descarca toate energiile negative acumulate", a atentionat Brigada Rutiera a Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.