Cum a fost tratata la pediatrie o fetita cu fata plina de cioburi - 'Fugiti cum si cat puteti de Spitalul de Pediatrie din Ploiesti!', spune mama ei, actrita Mihaela Rus.

Din pacate, stiri triste despre atitudinea cadrelor din sistemul medical, apar mereu. De data aceasta, o mama relateza, prin intermediul unei postari pe Facebook care a fost preluata si in presa, despre experienta traumatizanta pe care a avut-o la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, unde ajunsese cu fetita ei de 4 ani, ce tocmai suferise un accident de masina. In timp ce i se scoteau cioburile de pe fata, fetitei i se vorbea pe un ton foarte dur: ,,De unde vii, fai, de la razboi?” sau „Vezi ca o iei daca nu taci!”, relateaza mama, iar lipsa de sensibilitate a medicului si a asistentelor pare de domeniul incredibilului.

„Din nefericire, marti 23 (n.r. iulie), fetita si sotul meu au fost victimele unui accident rutier, un inconstient la volanul unui camion a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Sansa a facut ca in spatele lor, la 2 masini, sa fie o ambulanta care i-a transportat la Spitalul Judetean de urgenta. Cand am ajuns si eu acolo, la cateva minute in urma lor, fetita mea de 4 ani, era plina de sange de la cap si plangea ingrozitor.”, povesteste Mihaela Rus, mama fetitei.

Citeste articolul complet pe Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.