Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de fenomene meteo periculoase, valabil miercuri seara in Bucuresti si Ilfov.

ANM a emis in cod galben de grindina, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, cantitati de precipitatii ce pot atinge si depasi 15 - 20 l/mp si descarcari electrice valabil pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov, inclusiv pentru zona Bucuresti, intre orele 16:30 si 18:00.

ANM a mai emis avertizari pentru urmatoarele regiuni:

Intre orele : 17:10 si 18:10
In zona : sudul judetului Gorj; local in judetul Dolj, inclusiv zona municipiului Craiova
Se vor semnala : frecvente descarcari electrice, caderi de grindina de mici dimensiuni, averse si intensificari de vant ce pot lua aspect de vijelie,

Intre orele : 16:55 si 18:00
In zona : estul și centrul judetului Constanța - delimitat de localitatile: Corbu, Navodari, Ovidiu, Constanța, M. Kogalniceanu, Castelu, Poarta Alba, Valu lui Traian
Se vor semnala : grindina de mici și medii dimensiuni, cantitați de apa care pot atinge și depași 15 - 20 l/mp, descarcari electrice, intensificari de vant ce pot lua aspect de vijelie.

Intre orele : 16:20 si 17:20
In zona : - vestul si centrul judetului Constanța - delimitat de localitatile: Harșova, Cernavoda, Medgidia, Adamclisi.
Se vor semnala : cantitați de apa care pot atinge și depași 15 - 20 l/mp, descarcari electrice, intensificari de vant ce pot lua aspect de vijelie,grindina de mici și medii dimensiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.