Peste 200 de jandarmi asigura ordinea la concertul grupul britanic Iron Maiden, care va avea loc miercuri, in Piata Constitutiei, a anuntat Jandarmeria Capitalei.

Jandarmii vor asigura ordinea publica in zona desfasurarii concertului, precum si pe traseele spre Piata Constitutiei, respectiv pe Bulevardul Libertatii, partile dinspre Calea 13 Septembrie si dinspre Bulevardul Natiunile Unite.

Jandarmeria Capitalei a precizat ca, potrivit Legii 60/1991, este interzisa si constituie infractiune participarea la adunarile publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a acestora.

In zona destinata publicului vor fi case speciale, de unde vor putea fi achizitionate jetoane pentru cumpararea unor produse alimentare, din barurile mobile. Masurile de protectie, paza si indrumare a spectatorilor vor fi asigurate de catre organizator, cu sprijinul firmei specializate de paza, a mai aratat Jandarmeria Capitalei, potrivit MEDIAFAX.

Grupul britanic Iron Maiden prezinta miercuri, in Piata Constitutiei, in premiera in Romania, grandiosul show desfasurat sub egida turneului "Maiden England". In deschidere vor concerta grupurile Voodoo Six si Anthrax.

Organizatorii au anuntat ca pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, va fi restrictionata circulatia, de miercuri, ora 12.00 si pana joi, la ora 03.00. Totodata, traficul rutier va fi restrictionat pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul I.C Bratianu si Piata Constitutiei, joi, pana la ora 03.00.

In ziua concertului, accesul publicului se va face la ora 16.30, in doua zone de pe Bulevardul Republicii - dinspre Calea 13 Septembrie si dinspre Bulevardul Natiunilor Unite.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve si alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, spray-uri, bauturi si mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) si aparate de inregistrare audio-video.

Citeste si:
Protestul de trei zile al fermierilor şi transportatorilor începe...
Protestul de trei zile al...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.