O serie de restrictii de circulatie vor fi impuse, miercuri, pe Bulevardul Libertatii, precum si pe Bulevardul Unirii, pentru concertul sustinut de grupul britanic Iron Maiden, in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza organizatorii.

Restrictionarea este valabila in intervalul orar 12.00 - 03.00 (pana in data de 25 iulie) pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie. Pentru buna desfasurare a concertului, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul I.C Bratianu si Piata Constitutiei incepand cu data de 24 iulie, orele 00.00, pana la data de 25 iulie 2013, orele 03.00.

Potrivit MEDIAFAX, in ziua concertului, accesul publicului se va face la ora 16.30. Accesul se va face in doua zone de pe B-dul Republicii - dinspre Calea 13 Septembrie si dinspre B-dul Natiunilor Unite.

Astfel, miercuri, in Piata Constitutiei, grupul britanic Iron Maiden prezinta, in premiera in Romania, grandiosul show desfasurat sub egida turneului "Maiden England".

In deschidere vor concerta grupurile Voodoo Six si Anthrax. In ziua concertului, publicul va putea cumpara bilete si de la punctele de vanzare Eventim ce vor fi amplasate in Piata Constitutiei. Eventim recomanda ca biletele sa fie cumparate din timp pentru a evita cozile de la locatie. In ziua evenimentului biletele sunt disponibile si in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas.

Preturile biletelor variaza in functie de zona, astfel fanii Iron Maiden vor plati 255, 60 lei pentru un loc in Golden Circle, 202, 35 lei la Silver Circle si 170, 40 lei la Normal Circle.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve si alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, spray-uri, bauturi si mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) si aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.