Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a acumulat datorii de peste trei milioane de euro, dintre care mai bine de un milion de euro reprezinta datorii catre furnizorii de energie electrica, gaze, apa, societatile de cablu si cele de salubritate.

Reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor au aratat, intr-un raspuns transmis la solicitarea agentiei MEDIAFAX, ca ANP inregistra, la inceputul lunii iunie, datorii totale in valoare de 14.800.000 de lei, adica aproximativ trei milioane de euro, in special catre furnizori de alimente si medicamente, benzinarii si furnizori de utilitati, scrie MEDIAFAX.

"Suma reprezinta datoriile curente ale sistemului penitenciar, datorii ce au fost achitate partial in cursul lunii iunie din alocatii de la bugetul de stat si din venituri proprii", au precizat oficialii ANP.

Din suma datorata de Administratia Nationala a Penitenciarelor, peste cinci milioane de lei sunt datorii la furnizori de utilitati, printre care E.ON, Electrica, GDF Suez, Aquaserv, ENEL, dar si la firmele de salubrizare Rosal si Supercom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.