Social 21 Iulie 2013 10:33
Ovidiu Ohanesian, unul dintre cei trei jurnalisti rapiti in 2005 la Bagdad, a declarat vineri, ca este surprins de aducerea in tara a lui Omar Hayssam si ca ramane de vazut daca acesta va vorbi, pentru ca are foarte multe de spus, despre rapiri, "oameni politici manjiti", terorism.
"Este o surpriza neasteptata, cel putin pentru mine. Nu credeam ca o sa-l aduca cineva in viitorul apropiat si nici chiar in cel indepartat. Trebuie sa vedem cine l-a adus, pentru ca, la fel ca in cazul altor infractori de talie mondiala plecati in alte tari, in general ei au cam fost bagati pe gat, pentru ca noi nu mai vroiam sa-i luam inapoi dupa ce le-am dat drumul, la fel ca si in cazul lui Omar Hayssam. Ramane de vazut daca acesta va vorbi, pentru ca are foarte multe de spus de la evaziune fiscala, oameni politici manjiti, terorism, rapiri, pana la trafic international cu armament. Sunt foarte multe dosare despre care nimeni nu a mai vorbit dupa fuga teroristului. In rest, asteptam si vedem ce ne rezerva timpul", a spus Ovidiu Ohanesian pentru MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, a declarat ca Omar Hayssam se afla in acest moment in arestul Politiei Romane, fiind predat politistilor la ora 6.40.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.