Fratii Ioan si Victor Becali au suferit o grea pierdere zilele trecute, ei conducandu-si mama pe ultimul drum dupa decesul fulgerator al acesteia.

La o zi dupa inmormantare, impresarul Ioan Becali a acceptat sa dea amanunte din viata sa personala, in exclusivitate pentru rtv.net.

Dosarul Transferurilor si impozitele uriase pentru o avere pe masura i-au facut pe cei doi frati sa treaca o mare parte din avere pe numele mamei lor. Giovani spune insa ca plateste impozit pe sumele castigate.

"Sechestrul este pus pe ce am eu: pe un apartament de doua milioane de euro, din Floreasca. Mama noastra este proprietara primelor case pe care le-am facut cu niste bani din Germania".

Odata cu moartea Everdichiei, fratii Becali ar trebui sa deschida succesiunea si sa isi imparta banii frateste. Ar putea totusi sa treaca totul direct pe numele copiilor.

Daca cei doi incearca sa amane succesiunea, pentru a nu fi sechestrata de judecatori, procurorii pot sa-i dea in judecata, relateaza libertatea.ro.

Victor si Giovanni (Ioan) Becali trecusera pe numele Everdichiei bunurile, banii, dar si vila din Pipera, pentru ca mama era refugiata si nu platea impozite. Tot pe numele mamei cei doi au pus, in ultima luna, peste 4 milioane de euro, bani proveniti din transferurile jucatorilor Raul Rusescu, Marius Alexe si Constantin Nica

Acum, insa, sechestrul asigurator instituit asupra bunurilor mobile si imobile apartinand celor doi frati, pus de Curtea de Apel Bucuresti, prin sentinta din 20 mai in "Dosarul transferurilor”, se va rasfrange si asupra averii mostenite de la mama.

Ca sa isi scape averea, cei doi frati Becali pot sa renunte, printr-un act notarial, la mostenire, caz in care sora lor poate deveni proprietar. Ei au timp un an de zile sa se razgandeasca, conform legii.

Mama fratilor Ioan si Victor Becali, Everdichia Becali, care a murit joi, la varsta de 83 de ani, a fost inmormantata, sambata, la Pipera, la ceremonie fiind prezente aproximativ 200 de persoane, intre care si oameni de fotbal, scrie MEDIAFAX.

Printre persoanele care au fost prezente la inmormantare s-au numarat fostii oficiali dinamovisti Cristian Borcea si Vasile Turcu, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, fotbalistul Ciprian Marica si tehnicianul echipei Petrolul Ploiesti, Cosmin Contra.

La ceremonie au participat, alaturi de restul rudelor, si sotia lui Gigi Becali - varul lui Ioan si Victor Becali - impreuna cu fiicele sale. Gigi Becali a dorit sa fie prezent la inmormantarea matusii sale, dar cererea sa a fost respinsa, vineri, de conducerea Penitenciarului Jilava.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.