Social 14 Iulie 2013 17:08
Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

Sambata

Vremea va fi in general frumoasa si apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va prezenta innorari temporare in nordul tarii si in zona de munte, unde, local, vor fi averse slabe si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, cu precadere in sud-est. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 21 de grade in Maramures pana la 32 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 10 si 20 de grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.


Duminica

In jumatatea de nord a tarii vor fi innorari temporare si ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, local in Maramures si zona montana si pe arii mai restranse in Transilvania, Moldova si Crisana. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare, mai ales la munte. Valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele normale pentru a doua decada a lunii iulie in nordul si centrul teritoriului, iar in rest vor fi apropiate de mediile multianuale.

Astfel, maximele vor fi cuprinse intre 19...20 de grade in Maramures si 30...31 de grade in Lunca Dunarii, iar minimele se vor incadra intre 8 si 18 grade, mai ridicate pe litoral pana la 21 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.