Patru barbati, doi pompieri si doi muncitori, au fost prinsi sub un mal de pamant la Fetesti, in judetul Ialomita.

Pompierul ranit grav dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el in timp ce incerca sa salveze doi muncitori prinsi sub malul de pamant, la Fetesti, a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pompierul militar a decedat in ambulanta. Eforturile medicilor nu au dat rezultate, iar lucratorii ISU intervin pentru scoaterea celui de-al doilea muncitor. Acestaeste constient si este in stare stabila, dar va fi investigat medical", a spus colonel Constantin Nae.

De asemenea, seful ISU Ialomita a afirmat ca primul muncitor scos de sub malul de pamant si celalalt pompier au primit ingrijiri medicale la fata locului si nu necesita internarea.

Incidentul a avut loc in cartierul "Colonisti" din Fetesti, unde mai multi muncitori sapau un sant, iar la un moment dat un mal de pamant s-a surpat peste ei.

Seful ISU Ialomita, Constantin Nae, a declarat ca la ora transmiterii acestei stiri au fost scosi la suprafata cei doi pompieri si unul dintre muncitori, interventia fiind in desfasurare pentru salvarea celui de-al doilea muncitor, care este prins pana la brau sub malul de pamant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.