Social 11 Iulie 2013 10:38
Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu s-au prezentat, joi, la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care directorul Antena TV Group este cercetat pentru ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu au venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 9.45 si nu au facut nicio declaratie.

Potrivit MEDIAFAX, chiar in momentul in care se afla la DNA, din partea Cameliei Voiculescu, presedintele Intact Media Group, a fost remis presei un comunicat in care aceasta acuza "lupta politica a regimului Basescu".

De asemenea, Camelia Voiculescu arata, in comunicatul citat, ca "nu exista niciun cap real de acuzare" impotriva sa sau a membrilor familiei sale.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV. Alexandrescu are interdictie de a parasi tara.

Sorin Alexandrescu i-ar fi spus lui Bendei ca daca nu incheie actul va fi facuta o ancheta jurnalistica in care se va arata ca in 2009 a semnat un contract de 3,5 milioane de euro cu firma presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru ca in schimb sa obtina drepturile de transmise a unor meciuri din cadrul Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.