Avocatul fostei directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu", care a participat luni la audierea mai multor elevi, a declarat ca doi dintre cei chestionati de procurori au spus ca au auzit ca s-ar fi dat cate o suta de lei, insa acestia nu au stiut unde si pentru cine s-au dat aceste sume.

"Am participat la audierea a 20 de elevi. Acestia au spus ca au dat cate 50 de lei pentru ultimul clopotel, cate 250 de lei pentru banchet si cate 150 de lei pentru robe. Niciun elev nu a recunoscut ca a dat bani. Doi dintre ei au afirmat insa ca au auzit si ei ca s-au platit o suta de lei, dar nu au stiut sa precizeze unde si pentru cine s-au dat", a spus avocatul George Moloman, citat de MEDIAFAX.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti continua luni audierile in cazul dosarului in care se fac cercetari pentru suspiciuni de frauda la examenul de bacalaureat sustinut la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, fiind asteptati de anchetatori 46 de elevi.

Anchetatorii au audiat pana in prezent aproximativ 35 de elevi, printre care si cei sapte candidati care au fost dati afara din examen, dupa ce, la proba scrisa la Limba romana sustinuta in 1 iulie, ar fi fost prinsi in examen cu casti si telefoane mobile, a precizat avocatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.