Sorin Ovidiu Vantu a ramas fara permis auto pentru 90 de zile, luni, dupa ce a fost depistat de politisti in timp ce conducea cu 104 kilometri la ora, in localitatea Golesti din judetul Vrancea.

Vintu conducea un autoturism Audi dinspre Iasi spre Bucuresti, pe DN 2 (E85), luni la pranz fiind oprit de politisti in localitatea Golesti din judetul Vrancea.

"Pe DN2 (E 85), in localitatea Golesti, a fost identificat V. Sorin Ovidiu, in timp ce conducea un autoturism Audi cu viteza de 104 kilometri la ora. I-a fost aplicata sanctiune contraventionala de 640 de lei, fiindu-i totodata suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile", a declarat comisarul-sef Alexandru Cara de la Serviciul Politiei Rutiere Vrancea, scrie MEDIAFAX.

Sorin Ovidiu Vintu a fost eliberat in 1 mai din Penitenciarul Jilava, dupa ce a executat un an de inchisoare pentru santajarea lui Sebastian Ghita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.