Audierea elevilor de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" va fi reluata luni, de la ora 10.00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Corina Paraschivescu.

Paraschivescu a spus ca nu au fost planificate pentru sambata audieri ale elevilor de la Bolintineanu, desi procurorul sef al Parchetului Capitalei Bogdan Staicu anunta vineri ca audierile incepute in aceeasi zi vor continua sambata, cu o pauza duminica, si se vor relua luni.

Audierile incepute vineri se vor relua luni, de la ora 10.00, la Politia Capitalei, a spus purtatorul de cuvant. Acesta declara, vineri seara, ca 17 dintre cei 20 de elevi care isi luasera angajamentul ca vor veni in cursul zilei la audieri s-au si prezentat, singuri, la Politia Capitalei.

De asemenea, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, inspector principal Alexandru Niculae, este vizat de o ancheta in cadrul IGPR, pe perioada careia nu isi va mai exercita atributiile, fiind desemnata o alta persoana sa asigure interfata cu mass-media.

Pana la finalizarea anchetei interne care il vizeaza pe Niculae, dispusa de ministrul de Interne Radu Stroe in urma scandalului privind audierea elevilor de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", a fost desemnata sa asigure interfata cu mass media agentul Emilia Mihai, au precizat sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.