Social 7 Iulie 2013 15:44
Sambata vremea va fi instabila, iar duminica cerul va avea innorari temporare si indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii local vor fi averse, anunta meteorologii.

Sambata, vremea va fi usor instabila, iar valorile termice se vor situa in jurul celor normale in prima decada a lunii iulie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand vor fi averse -in general slabe- pe arii restranse la munte, in Transilvania, Oltenia, in zona deluroasa a Moldovei si a Munteniei si in vestul Dobrogei si izolat in rest. Vor fi posibile descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest, iar cele minime intre 12 si 22 de grade.

Bucuresti

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.

Mare

Vremea va fi usor instabila si relativ calda. Cerul va fi variabil, temporar mai noros ziua, cand temporar vor cadea averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.

Munte

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporare si indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii local vor fi averse, descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului nu va avea modificari semnificative fata de intervalul precedent.

Duminica, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi dupa-amiaza si seara, cand pe arii restranse in sud-vestul, centrul si nord-estul tarii, precum si la munte si doar izolat in rest vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime, in general, intre 13 si 21 de grade.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 2 - 30 octombrie 2023. În ce regiuni se așteaptă...
Prognoza meteo ANM 2 - 30...

Mare

Vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, ziua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar cele minime intre 19 si 23 de grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade.

Munte

Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi dupa-amiaza si in prima parte a noptii. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele din intervalul anterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.