Presedintele Traian Basescu a declarat ca in conditiile in care structura populatiei se schimba, trebuie luate masuri astfel incat copiii romi sa mearga la scoala, pentru a fi la fel de instruiti ca majoritarii.

"Se schimba structura populatiei si viteza va fi tot mai mare. Ma ingrozeste, si de ce deschid aceste subiect: se va mentine situatia si va trebui ca generatia care vine sa tina un numar mult mai mare de pensionari. Daca scade generatia tanara, cum sa tii un numar mult mai mare de pensionari?", a spus Basescu.

El a spus ca trebuie luate masuri astfel incat copiii romi sa mearga la scoalam scrie economica.net.

"Un lucru este clar, daca nu se schimba tendinta, si nu pot fi optimist, trebuie sa facem sa mearga la scoala copiii romi si as merge pana la a sista alocatia pentru copii daca nu se duc la scoala. Daca se mentine tendinta, aceasta minoritate va deveni destul de consistenta si trebuie sa fie la fel de instruita ca si majoritarii. Trebuie facut ceva", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.