Social 7 Iulie 2013 11:06
Un copil a murit si trei au fost raniti grav, in urma unui accident petrecut joi noapte, in jurul orei 22.30, in comuna mehedinteana Gruia, dupa ce masina condusa de seful Postului de Politie din localitate a intrat pe contrasens si a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar, aproape de bordura.

Potrivit martorilor, un grup de mai multi copii se afla pe trotuar, aproape de bordura, cand o masina condusa de Petre Nedelcu, sef al Postului de Politie din comuna mehedinteana Gruia de peste un an, a intrat pe contrasens si i-a izbit pe copii, patru dintre acestia, cu varste cuprinse intre opt si 13 ani, fiind loviti in plin, scrie MEDIAFAX.

In urma impactului foarte puternic, un copil in varsta de 11 ani a murit, iar trei au fost grav raniti, fiind transportati la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti, subomisar Nicolae Lohon, a declarat ca, in urma recoltarii probelor biologice, s-a stabilit ca sefului Postului de Politie din Gruia avea o alcoolemie in sange de 1,6 mg per litru.

Lohon a precizat ca pe numele politistului Petre Nedelcu a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, in prezent fiind audiat de procurori. De asemenea, el a spus ca politistului i s-a retinut permisul auto in vederea anularii dreptului de a conduce.

Conform sursei citate, in anii 2010, 2011 si 2012, politistul a fost sanctionat pentru neexecutarea sarcinilor de serviciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.