Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, ca Bucurestiul si-a diversificat in ultimul timp oferta turistica, prin dezvoltarea Centrului Istoric, prin darea in functiune a Arenei Nationale, dar si prin festivalurile si manifestarile sportive organizate.
"Aduceti-va putin aminte ce se intampla la Noaptea Muzeelor, la festivalurile care se petrec si s-au petrecut in Bucuresti, la manifestarile sportive care au avut loc in Capitala si o sa vedeti ca Bucurestiul si-a diversificat mult oferta turistica", a spus Sorin Oprescu la Conferinta Internationala de Turism cu tema "Identificarea avantajelor competitive ale unei destinatii turistice, oportunitati si provocari pentru dezvoltarea durabila a turismului".

Primarul a adaugat ca Bucurestiul are "toate condimentele" unui mare oras european care merita vizitat, citeaza MEDIAFAX.

"Orasul nostru este un loc care abunda in istorie si cultura, in care domnesc diversitatea si contrastul, dar caruia nu-i lipseste eleganta si rafinamentul",
a aratat Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.