Social 3 Iulie 2013 09:40
Un copil de 5 ani si parintii sai au murit, iar fratii acestuia, in varsta de 4 si 6 ani, au fost grav raniti, in urma unui accident produs, in noaptea de marti spre miercuri, pe Autostrada Soarelui.

Potrivit reprezentantilor Politiei Autostrazi, accidentul a avut loc la kilometrul 37 al sensului Bucuresti-Constanta, dupa ce masina in care se aflau cei trei copii si parintii acestora a intrat sub rotile unui tir care era oprit pe banda de urgenta a autostrazii.

Potrivit MEDIAFAX, in urma accidentului au murit pe loc barbatul aflat la volanul autoturismului si unul dintre copii, in varsta de 5 ani. Femeia a fost transportata la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala, unde medicii nu au mai putut sa o salveze.

Ceilalti doi copii, in varsta de 4 si 6 ani, au fost transportati cu ambulantele la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Pentru scoaterea celor cinci victime a intervenit un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Calarasi, dupa ce autoturismul ramasese strivit sub un tir.

Conform surselor citate, accidentul s-a produs dupa ce soferul autoturismului a vrut sa evite mai multe bucati de cauciuc imprastiate pe sosea, ce proveneau de la autotrenul oprit pe banda de urgenta, caruia ii explodase un pneu.

Familia implicata in accident este din judetul Valcea si se indrepta spre litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.