Anchetatorii au interceptari ale discutiilor dintre profesori inclusiv din cancelaria Liceului "Dimitrie Bolintineanu", care vor fi folosite ca probe in dosar, au declarat marti, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ofiterii Serviciului Roman de Informatii au intrat pe firul cazului de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" in urma cu aproximativ trei saptamani si au plasat microfoane in cancelaria profesorilor, precum si in alte locuri din unitatea de invatamant.

In acest context au rezultat ca probe la dosar o serie de inregistrari ambientale ale discutiilor dintre profesori. Aceste inregistrari au putere probanta si vor fi folosite la caz, au spus sursele judiciare citate.

Fosta directoare de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" Costica Varzaru a luat bani de la elevi inscrisi la bacalaureat, intervenind sa fie desemnati anumiti supraveghetori "permisivi" si o comisie care sa poata fi influentata in fraudarea examenului, potrivit Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a fostei directoare de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala Costica Varzaru, cercetata pentru trafic de influenta. Procurorii au cerut instantei Tribunalului Bucuresti arestarea ei preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.