Soferul autocarului care s-a rasturnat in Muntenegru nu avea contract de munca si aviz psihologic

Soferul autocarului care s-a rasturnat in Muntenegru, George Ciobanu, nu avea contract de munca la firma care asigura transportul, nici avizele medical si psihologic, a declarat, vineri, Adrian Kritikos, inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR), scrie MEDIAFAX.

Inspectorul Adrian Kritikos a spus ca imediat dupa producerea accidentului a fost in control la sediul firmei Gregory Tour, careia ii apartinea autocarul implicat in accident, iar patronul acesteia nu a putut prezenta contractul de munca, avizul medical si cel psihologic pentru George Ciobanu.

In urma verificarilor, inspectorul ISCTR a anuntat ca s-au gasit mai multe nereguli, motiv pentru care patronul firmei Gregory Tour, Stefan Grigore, a primit dublul amenzii maxime.

"Chiar eu i-am scris procesul verbal de amenda, pe care marturisesc ca l-am completat cu satisfactie", a mai spus Kritikos, fara a preciza cuantumul amenzii.

Accidentul din Muntenegru: Soferul gonea cu viteza dubla fata de limita admisa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.