Primul avion de tip militar cu victime ale accidentului la bord a aterizat pe Otopeni. Un accident de circulatie petrecut astazi pe DN1 a blocat temporar circulatia.

[UPDATE]

Toti cei 12 raniti, care au fost adusi din Muntenegru cu primul avion, au fost preluati de ambulante, in mai putin de o ora, pentru a fi internati la spitalele Floreasca, Universitar, Bagdasar-Arseni si Elias din Capitala.
La Baza 90, unde a aterizat, in jurul orei 18.00, avionul Spartan, cu care au fost transportati ranitii aflati in stare mai grava, au fost pregatite cinci ambulante pentru transport de victime multiple, cu cate patru targi, si patru ambulante cu medic, scrie MEDIAFAX.

Sase raniti au fost transportati la Floreasca, cu doua ambulante pentru victime multiple, iar patru la Spitalul Universitar, doi dintre ei fiind intubati.

Un pacient aflat in stare grava, cu fractura, la coloana, a fost preluat de o ambulanta cu medic pentru a fi dus la Bagdasar-Arseni.



[UPDATE]

Primul avion militar care i-a adus acasa pe mai multi cetateni romani in stare grava a aterizat in jurul orei 17:50 la Baza Militara 90. Traficul se desfasoara in continuare cu dificultate in zona Otopeni.

Cei 12 raniti adusi cu avionul de tip Spartan vor fi transportati la patru mari spitale din Bucuresti: Spitalul de Urgenta, Elias, Bagdasar-Arseni si Floreasca.



Primii raniti transportati din Muntenegru vor ateriza in curand, insa ambulantele nu vor avea cum sa circule, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri in localitatea Otopeni, scrie realitatea.net.

Autoritatile depun la aceasta ora toate eforturile pentru a decongestiona traficul. In accident au fost implicate doua masini, iar o persoana a fost ranita.

Cei 29 de turisti romani, raniti in tragicul accident produs duminica, in Muntenegru, vor ajunge rand pe rand, in aceasta seara, in tara. Supravegheati in permanenta de 13 medici si 14 asistenti medicali, acestia sunt adusi cu doua aeronave ale Ministerului Apararii Nationale.

Mai intai ajung cei in stare grava, apoi cei stabilizati si, ulterior, vor fi repatriate si trupurile neinsufletite ale celor 18 turisti.

Citeste si:
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc
Tragedie în Italia. Un...

Aeronavele Ministerului Apararii vor ateriza, in scurt timp, la Baza Aeriana Otopeni.

Accidentul din Muntenegru: PDL cere demisia imediata a ministrului de Externe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.