Circulatia pe DN1 intre Ploiesti si Brasov este ingreunata sambata dupa-amiaza, pe sensul de urcare catre munte formandu-se coloane de masini in urma unui accident care a avut loc in Comarnic, un copil care traversa neregulamentar fiind accidentat mortal de o masina.
Potrivit politistilor, pe DN1 intre Ploiesti si Brasov, pe sensul de urcare spre munte, s-au format coloane de masini, in zona circulandu-se cu aproximativ 30 de kilometri la ora, in urma unui accident rutier, transmite MEDIAFAX.

Astfel, un copil care traversa neregulamentar drumul a fost accidentat mortal de un autoturism. Imediat dupa accident, in jurul orei 13.00, traficul rutier pe sensul de coborare dinspre munte a fost deviat prin orasul Breaza, pe drumul judetean 101R, restrictia de circulatie fiind impusa timp de 40 de minute, timp in care s-a desfasurat cercetarea politistilor la fata locului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.