Un ofiter al MAI a fost implicat intr-o disputa pentru un loc de parcare, sambata dimineata, in Capitala, solicitand interventia Politiei, in timp ce barbatul cu care a intrat in conflict a solicitat ambulanta si a fost transportat la spital, de unde a plecat fara explicatie, potrivit politistilor.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, ofiterul implicat in incident este seful Inspectoratului General de Aviatie al MAI, generalul Dorel Gradinaru, transmite MEDIAFAX.

Acesta a apelat, la ora 5.35, la numarul unic de urgenta 112, cu privire la o disputa generata de revendicarea unui loc de parcare.

Politistii bucuresteni, din cadrul Sectiei 22, s-au deplasat la fata locului, legitimand cele doua persoane si stabilind identitatea acestora.

"Barbatul care a sesizat incidentul, prin apelul unic de urgenta 112, si-a declinat calitatea de ofiter al Ministerului Afacerilor Interne si a declarat politistilor ca, fara voia sa, a fost implicat intr-o disputa generata de revendicarea unui loc de parcare. Din verificarile efectuate, s-a stabilit faptul ca ofiterul MAI nu a generat, prin modul de comportare si reactie, un conflict fizic, ci dimpotriva, a procedat la sesizarea organelor de politie abilitate sa intervina si sa gestioneze astfel de situatii", se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Celalalt barbat implicat in incident a pretins ca se simte rau si a solicitat ambulanta, fiind transportat la spital, dar nu a putut fi consultat deoarece a parasit zona unitatii medicale fara nicio explicatie, mai arata reprezentantii Politiei Capitalei.

In momentul de fata, la sectia de Politie competenta teritorial nu a fost depusa nicio plangere privind incidentul de catre persoanele implicate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.