Cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsa, miercuri, de Tribunalul Bucuresti,

Finantatorul Stelei mai are optiunea de a ataca decizia la Curtea de Apel Bucuresti, relateaza MEDIAFAX.

Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 iulie si ca doreste foarte mult sa participe la majoratul acesteia.

Un alt motiv pentru care Becali i-a cerut judecatorului sa il lase liber trei luni este pentru a-si face ordine in afacerile pe care le are, respectiv la societatile Arcom Bucuresti, Avicola Iasi si Uzina Mecanica Dragasani, precum si la FC Steaua, dar si sa-si gestioneze imprumuturile personale facute rudelor si apropiatilor. El a precizat ca are probleme la societatile Avicola Iasi si UM Dragasani.

Gigi Becali a aratat ca, in opinia sa, poate fi lasat trei luni in libertate, pentru ca o astfel de situatie nu ar ar ofensa opinia publica si nici nu ar crea o stare de pericol social, precizand ca a facut donatii si acte de caritate de-a lungul anilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.