Edilii din Lugoj s-au miscat mai repede decat cei din Timisoara, scrie stirileprotv.ro.

Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara studiaza inca din toamna posibilitatea ca in Timisoara sa fie introdusa gratuitatea pe mijloacele in comun. Acest lucru a fost adus in discutie cand unul dintre consilierii locali a propus ca pana in 15 septembrie, pe mijloacele de transport in comun care au fost deviate in urma lucrarilor la subpasajul Michelangelo, sa se circule gratuit.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei:

“Aveam noi un proiect destul de vechi, ca la un moment dat sa fim primul oras cu transport in comun gratuit. Nu stiu daca cei din Lugoj au aflat de el sau, in paralel, s-au miscat mai repede. Directorul de la RATT, domnul Goia, are o pre-analiza facuta inca din toamna pe aceasta idee cand am reactualizat sistemul de gratuitati. Oricat de socant ar parea, daca se analizeaza, nu e deloc o decizie irationala. Continuam cu analiza, dar cu faptul ca lugojenii ne-au luat-o inainte, ii felicitam, asta nu inseamna ca noi vom renunta la proiect”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.