Mai multe perchezitii au loc, marti, la sediul Primariei Baia Mare si la trustul de presa e-Maramures care ar fi fost preluat in ianuarie 2013 de o societate condusa de catre interpusi ai primarului Catalin Chereches.

Potrivit surselor citate, procurorii fac perchezitii la sediul Primarei Baia Mare si la sediul trustului de presa e-Maramures, de unde au ridicat, pana in prezent, mai multe documente si unitati de calculator.

Ancheta procurorilor vizeaza modul in care trustul de presa a fost preluat in ianurie 2013 de societatea Transilvania Media Trust condusa de catre interpusi ai primarului Catalin Chereches, au afirmat sursele citate, scrie MEDIAFAX.

Potrivit presei locale, perchezitiile procurorilor au legatura cu mai multe declaratii date de omul de afaceri Ioan Balta, zis Oniza, administrator al XS Sud Compani din Baia Mare. La jumatatea lunii martie, acesta a fost arestat in urma unor perchezitii facute de procurorii bucuresteni, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru inselaciune si evaziune fiscala.

Catalin Chereches s-a nascut in 7 iulie, 1978, in Baia Mare. Intre 1993 - 1997 a fost elev al Colegiului National "Gheorghe Sincai", iar intre 1997 - 2001 a urmat in paralel cursurile a doua facultati: Facultatea de Studii Economice in Limbi Straine (germana) din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea - economia intreprinderii, dar si Facultatea de Comert a Universitatii Economice din Viena. In 2005, a devenit masterand in drept administrativ si statutul functionarului public al Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad. Detine si un master in securitate si aparare nationala obtinut de la Universitatea Nationala de Aparare "Carol I" din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.