Social 18 Iunie 2013 10:11
Un incendiu puternic a izbucnit marti dimineata la un depozit de aproximativ 2.000 de metri patrati de pe Soseaua de Centura a Capitalei, care apartine unei fabrici de mezeluri, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ilfov, Simion Petrus, precizand ca nu au fost inregistrate victime.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ilfov, incendiul a fost anuntat prin numarul de urgenta 112, in jurul orei 06.55, de catre o persoana care a spus ca a vazut fum in zona.

La inceputul interventiei echipajelor ISU a existat si pericol de propagare a incendiului, insa pompierii au reusit sa izoleze focul. O mare problema in timpul interventiei a fost fumul foarte gros, a spus Simion Petrus, scrie MEDIAFAX.

La fata locului au fost trimise initial doua echipaje de stingere a incendiului, insa ulterior numarul acestora a fost suplimentat cu alte sapte autospeciale cu apa si spuma, o ambulanta SMURD, un echipaj de descarcerare si o autoscara.

Pompierii ilfoveni au cerut sprijin la ISU Bucuresti, care a trimis la interventie patru dintre cele noua autospeciale.

Potrivit unor surse din randul autoritatilor, depozitul cuprins de flacari apartine SC Doly-Com SRL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.