Primaria Municipiului Bucuresti a inceput, luni, in mai multe zone cu trafic pietonal intens, instalarea a 14 corturi anticanicula dotate cu apa, ventilatie, medicamente si personal medical specializat disponibil zilnic intre 10.00 si 18.00.

Montarea si amenajarea corturilor au inceput, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, date fiind temperaturile ridicate prognozate de meteorologi, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX de municipalitatea bucuresteana.

Corturile vor fi instalate in pietele Romana, Victoriei, Roma, Titan, Obor, Dristor si Crangasi, in parcurile Carol si Herastrau (la intrarea Charles de Gaulle), la Gara de Nord, la Facultatea de Arhitectura, pe strada 11 Iunie si in fata Spitalului Coltea.

Tot in Bucuresti, compania Apa Nova a pus in functiune, pe raza celor sase sectoare ale Capitalei, 60 de cismele cu apa potabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.