Restaurantul din Satu Mare unde in ultimele doua zile peste 90 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara dupa ce au participat la un banchet de aboslvire a clasei a VIII-a, apoi la un botez a fost amendat, sambata, cu 20.000 de lei, a declarat prefectul judetului, Eugeniu Avram.

Prefectul de Satu Mare a declarat, sambata, ca restaurantul "Romantic", unde au avut loc cazurile de toxiinfectie alimentara, a fost amendata de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) cu 20.000 de lei, pe motiv ca vineri seara a organizat o noua petrecere desi DSP dispusese suspendarea activitatii, relateaza stirileprotv.ro.

Prefectul a spus ca in urma primelor cazuri de toxiinfectie, inregistrate incepand de joi noapte, DSP a decis suspendarea activitatii restaurantului, insa nu a aplicat sigiliul pe salile acestuia.

El a spus ca, in pofida acestei dispozitii, restaurantul a continuat activitatea, iar vineri seara a organizat o petrecre de botez, intr-o alta sala decat cea in care avusese loc banchetul.

"Sambata, dupa ce au aparut noi probleme, unitatea a fost amendata cu 20.000 de lei. Activitatea este oprita, iar cladirea sigilata", a afirmat prefectul, precizand ca la restaurantul Romantic au mers in control reprezentantii Directiei de Sanatate Publica, ai Directiei Sanitar-Veterinare si ai Comisariatului pentru Protectia Consumatorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.