CFR Calatori adapteaza, in perioada 15 iunie - 9 septembrie, circulatia trenurilor de pasageri la traficul estimat pentru sezonul estival 2013, anunta un comunicat al companiei.

31 de trenuri vor asigura legaturi intre principalele orase din tara - Bucuresti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Timisoara, Resita, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati si litoralul romanesc (Constanta/Mangalia). Trenurile vor fi introduse in circulatie treptat, conform orariilor plecari/sosiri, potrivit Agerpres.

De asemenea, vor exista legaturi intre Constanta si statiunile de la malul marii - Eforie, Neptun, Costinesti, Mangalia, in intervalele orare cele mai solicitate.

In acest sezon, ruta trenului estival care circula in sezonul anterior de la Bucuresti, pe timp de noapte, catre mare, destinat in principal tinerilor si celor care doresc sa calatoreasca spre litoral la cele mai mici preturi, va fi prelungita pentru a include si relatia Sibiu - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti si retur.

Un alt avantaj pentru pasageri, la acest tren Regio Express (RE), este posibilitatea cumpararii online al biletelor, cu reducerea suplimentara de 5%.

Asadar, cu plecare din Sibiu, dupa amiaza, la ora 18h36, va circula pe parcursul noptii cu tranzit prin Bucuresti (plecare ora 03) si va sosi pe litoral in cursul diminetii, la Constanta, ora 6h52 si Mangalia ora 8h52, cu opriri in toate statiunile de la malul marii.

Calatorii pot beneficia de importante reduceri. CFR Calatori recomanda biletul dus-intors, care are o reducere de 10%. In plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumparate online se acorda reducerea suplimentara de 5%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.