Gregorian Bivolaru a fost condamnat, vineri, de instanta suprema, definitiv, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de persoane si acte sexuale cu minori, caz in care a fost achitat de doua instante inferioare.

Bivolaru a primit sentinta de sase ani de inchisoare cu executare, pronuntata vineri de instanta suprema, pentru actul sexual cu un minor in forma continuata in legatura cu victima Madalina Dumitru, scrie MEDIAFAX.

Instanta suprema a dispus scaderea din aceasta pedeapsa a perioadei 29 martie 2004 - 1 aprilie 2004, in care Bivolaru a fost retinut.

In continuare, instanta suprema l-a achitat pe Bivolaru in cazul acuzatiei de perversiuni sexuale in legatura cu victima Madalina Dumitru, pe motiv ca faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii.

Pentru acelasi motiv si in cazul aceleiasi victime, Bivolaru a fost achitat si pentru fapta de trafic de minori.

Instanta l-a mai achitat pe Bivolaru, pe motiv ca fapta nu exista, in cazul acuzatiei de act sexual cu un minor in legatura cu victima Ilinca Simionescu, si pentru trafic de minori in legatura cu aceeasi victima, pe motiv ca faptei ii lipseste unul din elementele constitutive.

Instanta a incetat procesul penal fata de Bivolaru in legatura cu fapta de act sexual cu un minor in forma continuata in legatura cu victima Arabela Marquez si totodata pentru fapta de coruptie sexuala in legatura cu victima Madalina Dumitru, in ambele cazuri fiind constate prescrise faptele.

Totodata, instanta a incetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativa la trecerea frauduloasa a frontierei din acelasi motiv, respectiv prescrierea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.