ICCJ judeca astazi ultimul termen in dosarul lui Gregorian Bivolaru, scrie realitatea.net.

Acuzatiile din dosar erau de pervesiune sexuala, doua infractiuni de act sexual cu un minor si doua de trafic de minori.

In aceste cazuri faptele de care era acuzat Bivolaru s-au prescris.

Magistratul Ionut Matei, presedintele completului de la ICCJ care judeca dosarul lui Gregorian Bivolaru, a primit o scrisoare de amenintare in care i se indica sa dea "o solutie blanda" in cauza, altfel "cei indignati", semnatarii documentului, se vor implica in eliminarea lui din justitie.

Oficialii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au pus, vineri, la dispozitia presei textul scrisoarii de amenintare care a fost primita joi de judecatorul Ionut Matei, in cutia postala de la domiciliu, scrie MEDIAFAX.

Documentul este semnat cu sintagma "noi cei indignati", iar prin acesta i se solicita magistratului luarea unei decizii favorabile lui Gregorian Bivolaru, in dosarul in care este judecat, in faza finala, de catre un complet de trei judecatori de la instanta suprema, al carui presedinte este Ionut Matei.

Ultima data cand am auzit despre Gregorian Bivolaru, acesta se afla in Suedia si isi schimbase numele in Magnus Aurolsson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.