Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca indiferent cine se afla la conducerea CNAS, institutia trebuie sa functioneze normal, intrucat ea deserveste interesele pacientilor, iar relatiile institutionale trebuie rezolvate fara exagerari.

"Consider ca relatiile institutionale trebuie rezolvate fara exagerari si ca, in orice conditii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) trebuie sa functioneze normal, intrucat ea deserveste interesele pacientilor. Indiferent cine se afla la conducerea Casei Nationale, persoana politica, institutia trebuie sa-si exercite atributiile conferite prin lege", a spus ministrul Sanatatii.

Eugen Nicolaescu a adaugat ca, probabil, presedintele Traian Basescu ar trebui sa explice ratiunile care fundamenteaza decizia de numire a lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe fostul presedinte al CNAS Lucian Duta drept membru in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate din partea Administratiei Prezidentiale, scrisoarea de nominalizare fiind transmisa in data de 10 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.