Avertizarea meteorologica este valabila in intervalul 11 iunie, ora 09 - 12 iunie, ora 09.
Pe parcursul zilei de marti 11 iunie, pana in dimineata zilei de miercuri 12 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Oltenia, Transilvania, Maramures si in cea mai mare parte a Munteniei si Moldovei, precum si in zona de munte. In aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 60 ... 70 l/mp.
  • Intre orele 13:45 si 15:15 in jumatatea sudica a judetului Braila se vor semnala averse de ploaie ce vor depasi 20..25 l/mp, frecvente descarcari electrice, conditii de grindina, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie.
  • Intre orele 13:15 si 14:30 in nord-vestul judetului Constanta si sud-vestul judetului Tulcea se vor semnala descarcari electrice, grindina, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua trecator aspect de vijelie. Cantitatile de precipitatii pot depasi 20 – 25 l/mp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.