Echipajul şi pasagerii avionului Wizz Air care a aterizat de urgenţă, sâmbătă dimineaţă, pe Aeroportul Fiumicino din Roma nu au raportat răniţi, spun reprezentanţii companiei aeriene, precizând că au fost acordate îngrijiri unor pasageri care s-au speriat.
Zborul Wizz Air, W6 3141, de astazi 8 iunie, de la Bucuresti spre Roma Ciampino, cu 165 de pasageri la bord si 6 membri ai echipajului a fost redirectionat spre aeroportul Roma Fiumicino, pentru aterizare de urgenta din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Aeronava a aterizat in siguranta la ora 8:15 iar pasagerii au fost debarcati folosindu-se toboganele de iesire.

Echipajul si pasagerii nu au raportat raniti, pasagerii fiind asistati de companie. Wizz Air va colabora cu autoritatile pentru investigatie si isi cere scuze tuturor pasagerilor afectati de inconvenientele create de aterizarea de urgenta, potrivit uniu comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.