Politistii damboviteni au gasit, joi, in raul Arges, piciorul drept al femeii ucise si transate de catre Florin Minzararu, barbatul care a fost arestat in acest caz.

Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, fragmentul de cadavru a fost vazut in apropierea acumularii Zavoiu de catre un angajat de la acest baraj, iar la fata locului au ajuns politistii, transmite MEDIAFAX.

Piciorul drept al femeii ucise, Iuliana Neblea, de 36 de ani, din comuna Valea Mare, era singura parte a cadavrului care lipsea, dupa ce politistii si pompierii militari au descoperit in raul Arges trunchiul victimei, piciorul stang, mana stanga si mana dreapa si capul acesteia. Anchetatorii spun insa ca unele dintre acestea nu sunt complete, lipsind anumite fragmente.

Cadavrul victimei, fara cap, maini si picioare, a fost gasit de un cioban, in 25 mai, in raul Arges, in localitatea damboviteana Petresti, satul Ionesti. Femeia, Iuliana Neblea, in varsta de 36 de ani, era divortata, lucra la o fabrica de paine din Topoloveni si facea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dambovita, unde locuia impreuna cu concubinul ei.

Ulterior, in 30 mai, Florin Minzararu, de 37 de ani, din orasul argesean Topoloveni, eliberat din penitenciar in luna aprilie, unde a executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru viol, a fost retinut ca principal suspect in cazul uciderii femeii. Barbatul, care este acuzat ca a violat-o, ucis-o si transat-o pe femeie, a fost arestat preventiv, printr-o decizie luata de Tribunalul Bucuresti.

Florin Minzararu si-a recunoscut faptele in fata anchetatorilor si a descris in amanunt, la reconstituire, ce a facut din momentul in care a luat-o pe femeie la ocazie si pana cand a aruncat fragmentele de cadavru.

Insotit de o echipa de anchetatori condusa de procurorul Marius Iacob, Florin Minzararu a indicat, mai intai, la reconstituire, locul in care victima, care facea autostopul, s-a urcat in masina sa.

Ulterior, barbatul a fost dus la apartamentul sau din orasul Topoloveni, unde le-a spus anchetatorilor cum s-a petrecut crima. Astfel, el a povestit ca a omorat-o pe femeie in masina, apoi a dus-o in cada din baia apartamentului, unde a sectionat cadavrul. Acesta a mai spus ca a violat-o pe femeie in autoturism, fara sa precizeze daca infractiunea a avut loc inainte sau dupa ce a ucis victima. Minzararu a fost dus apoi la podul de la Cateasca, unde le-a aratat oamenilor legii cum a aruncat cadavrul femeii in raul Arges.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.