Un numar de 35 de palmieri au fost cumparati de Primaria Timisoara, cu suma de 146 de euro bucata, o parte dintre acestia fiind pusi, miercuri, cu tot cu ghivece, in zona centrala a municipiului, pe un spatiu verde.

Andrei Dragila, directorul SC Horticola din Timisoara, societatea care se ocupa de ingrijirea spatiilor verzi din municipiu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca 35 de palmieri au fost cumparati de Primaria Timisoara, acestia urmand sa fie asezati in special in zona centrala a municipiului.

"Este vorba de palmieri de exterior. Au fost cumparati din Olanda cu 146 de euro bucata. E cel mai bun pret. Astazi (miercuri - n.r.) am pus primii palmieri pe un spatiu verde din apropierea Castelului Huniade. Sunt palmieri de exterior aclimatizati, crescuti in Europa. In mod obisnuit traiesc in Asia si Africa", a declarat Dragila.

Potrivit sursei citate, palmierii cumparati de Primaria Timisoara sunt din soiul Phoenix Roebelenii, au nevoie de mult soare si trebuie udati cel putin de doua ori pe saptamana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.