Social 26 Mai 2013 11:51
Un numar de 29 de localitati din 16 judete au fost afectate in urma vijeliei de joi, fiind inregistrate 58 de incidente, dintre care 36 de arbori doborati de vant, 20 de anexe gospodaresti si un pasaj rutier inundate, nicio persoana nefiind ranita, potrivit datelor centralizate vineri la MAI.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), in tara s-au inregistrat 58 de evenimente de mai mica amploare in urma vijeliei care s-a produs joi, fiind afectate 29 de localitati din 16 judete.

In urma vantului puternic au fost doborati 36 de arbori si o constructie provizorie, iar 20 de anexe gospodaresti si un pasaj rutier au fost inundate, a precizat MAI, intr-un comunicat de presa.

In Capitala, 18 persoane ranite au fost duse la spital, 140 de arbori au fost doborati de vant si 21 de constructii provizorii au fost afectate in urma vijeliei, in aproape sapte ore fiind primite 650 de apeluri la numarul 112 privind 174 de incidente, potrivit datelor centralizate la MAI.

Peste 2.200 de pompieri si politisti au intervenit in judetele afectate de vijelie, de joi dupa-amiaza pana vineri dimineata, cele mai multe fiind cauzate de caderile de arbori, dar si de inundarea unor subsoluri, curti si alte anexe gospodaresti. La interventii au fost trimise 495 de autospeciale, dintre care 158 pentru situatii de urgenta si 337 de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.