Social 22 Mai 2013 09:49
O eleva de 16 ani a murit, miercuri dimineata, dupa ce a fost lovita de un microbuz in timp ce mergea pe marginea soselei, iar o femeie de 76 de ani, care se afla in microbuz, a fost grav ranita, accidentul producandu-se pe drumul european 70, in localitatea doljeana Racari.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dolj, Adrian Capraru, accidentul s-a produs in jurul orei 6.45, in localitatea Racari, eleva fiind lovita de un microbuz de transport persoane in timp ce mergea pe marginea soselei.

"Soferul unui autourism Volkswagen Golf a redus viteza in mers, semnalizand catre stanga, moment in care a fost lovit in spate de un microbuz de transport persoane al carui sofer nu a pastrat o distanta suficienta fata de masina din fata lui. In momentul impactului, microbuzul a ricosat catre partea dreapta a soselei si a lovit o fata de 16 ani care mergea pe marginea drumului", a spus Capraru, conform MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, la fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei, care au incercat sa o resusciteze pe fata, insa aceasta nu a putut fi salvata.

In microbuz se aflau aproximativ zece persoane, iar una dintre acestea, o femeie de 76 de ani, a ramas incarcerata. Ea a fost preluata de medici in stare grava si dusa la Spitalul de Urgenta din Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.